Search

Ok, det er måske endda en overdrivelse at kalde det her for en ny hjemmeside – reelt har der ikke været en, før nu :smile:.

Velkommen til min nye fotohjemmeside – UFOTO|DK. Siden har været mange år undervejs, uden at jeg har kunne beslutte mig for en endelig udformning. Indtil en god kammerat gjorde mig opmærksom på mulighederne for at integrere det udbredte weblog-fænomen, med et billedgalleri-system.

Med den tætte integration kan jeg få en interaktiv hjemmeside, uden sidestykke blandt amatørfotografer[1] – hvor modeller, fotografer og forbipasserende, hver især kan kommentere både billeder og blog-indlæg. Min tid til fotografering er fortsat begrænset – mine to to-årige døtre kræver stadig det meste af min fritid (resten ta’r min hustru så 😉 ). Der bliver dog mere og mere tid til andre udfordringer, så inden længe er jeg givetvis igen at finde bag kameraet, i naturen eller lånte studiefaciliteter.

[1]Det passer sikkert ikke, men jeg har endnu ikke set nogen fotosider, der baserer sig på dette princip :mrgreen:

One Response to “Ny hjemmeside for UFOTO|DK”

    Det er et godt navn. Jeg er selv amatørfotograf med et efternavn startende med U…. og jeg var netop inde og se om andre havde fået den geniale ide!! Held og lykke med billederne.

Something to say?